12 Haziran 2014 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı III. Bölge Edirne Şube Müdürlüğü tarafından, Trakya Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi ortaklığı ile hazırlanan “Biyokaçakçılıkla Mücadele” konulu çalıştay Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çalıştaya Bölümümüz öğretim üyeleri  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe “Biyokaçakçılık: Dünü ve Bugünü” Zooloji Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Nihat Aktaç “Türkiye’de Böcek Kaçakçılığı”Genel Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Beytullah Özkan “Türkiye’de Omurgalı Hayvan Kaçakçılığı” ve Botanik Anabilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Necmettin Güler “Türkiye’de Bitki Kaçakçılığı” konulu sunumları ile katıldılar.

Çalıştay Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Naim Sağlam “Sülük Biyolojisi, Ekonomik Önemi ve Kaçakçılığı” Çalıştay Orman ve Su İşleri Bakanlığı III. Bölge Edirne Şube Müdürlüğü’nde görevli Biyolog Erdem Köse’nin Türkiye’de Biyokaçakçılık Vakaları ve Biyokaçakçılığa karşı yasal ve kurumsal tedbirler” konulu sunumu ile sona erdi.

Çalıştaya Orman ve Su İşleri Bakanlığı III. Bölge Edirne Şube Müdürü İsmail Dağlı, Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu içerik 12.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 512 kez okundu.