“BİR FİKRİM VAR”: TÜTAGEM BİRİNCİ YAŞ GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

TÜTAGEM birinci yaş gününde "Bir Fikrim Var" diyen tüm öğrencileri bu fikirlerini gerçekleştirmek için davet ediyor.

Bir fikri olan, bu fikri uygulamak isteyen, araştırmacı, girişimci öğrenciler öncelikle bu fikirlerini bir sayfa halinde hazırlayarak, mail konusu kısmına "Bir fikrim var" yazarak tütagem@trakya.edu.tr adresine göndermelidir.
Yapılacak inceleme sonrasında fikirlerinin TÜTAGEM olanakları ile uygulama konulması mümkün olan öğrenciler ve gruplar çalışma ile ilgili ayrıntıları görüşmek üzere TÜTAGEM'e davet edilecektir.

Görüşme ile çalışma programı ve çalışma bütçesi belirlenecek ve uygulamaya konulmasına karar veren çalışmalar projelendirilerek çalışmaya başlanacaktır. Projelendirilmeye değer bulunan çalışmalar için TÜTAGEM kendi öz kaynaklarından 2.000 TL proje destek bütçesi sağlayacaktır.

Aynı zamanda bu ekiplerle birlikte çalışılarak projelerini TÜBAP ve TÜBİTAK'a sunmaları sağlanacaktır.

Bu içerik 09.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 758 kez okundu.