Biyoloji Bölümünün FEDEK başvurusu kabul edildi.

FEDEK, farklı disiplinlerdeki Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri öğretim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak, Türkiye’de Fen ve Edebiyat Fakültelerinin öğretiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunan bir kuruluştur.

FEDEK, Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerinde eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmeti ilerletmek amacıyla kurulmuştur. Türkiye’de sayılı Üniversite ve Bölümün akreditasyon belgesi bulunmaktadır.

Biyoloji Bölümümüz Trakya Üniversitesinde Kimya, Fizik ve Matematik Bölümüyle birlikte Akreditasyon için başvurmuş ilk bölümdür ve başvurusu kabul edilmiştir. Başvuru kabul belgesi  aşağıda görülmektedir.
Bu içerik 09.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 667 kez okundu.