Biyoloji Günleri

Akademik danışmanlığını Doç. Dr. Burhan Şen’in yaptığı biyoloji öğrencilerimizden Tuğçe Çalışkan’ın topluluk başkanı olduğu Yaşam Bilimleri Topluluğu 8.Mayıs 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Merkez Kütüphane Konferans salonunda Biyoloji Günleri etkinliğini gerçekleştirdiler.  Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Sibel Güldiken “Diyabet Nasıl Oluşur ve Nasıl Kontrol Altında Tutulabilir?” Fen Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ayşegül Çerkezkayabekir “Kök Hücre Biyolojisi” Yrd. Doç. Dr. Filiz Sanal “Kanserde Erken Tanı” Doç. Dr. Utku Güner “Trakya Su kirliliği ve Emekli Öğretim üyemiz Prof. Dr. Nihat AKTAÇ “Türkiyenin Biyolojik Zenginlikleri” konulu sunumları ile etkinliğe katıldılar.
Bu içerik 08.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 781 kez okundu.