Trakya Üniversitesi Biyoloji Bölümü’ndeki hocalarımızım çalışma alanlarını tanıtıcı sunum programları gerçekleştirilecektir.

Trakya Üniversitesi Biyoloji Bölümü’ndeki hocalarımızım çalışma alanlarını tanıtıcı sunum programları düzenlenmiştir.

Aşağıda tarihleri ve konuları belirtilen sunumlar Biyoloji Bölümü Seminer Salonunda Saat 12.30’da yapılacaktır.

24 Nisan 2014 Perşembe

Doç. Dr. Ece Şen “Mikrobiyoloji ve Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Alanları”

29 Nisan 2014 Salı

Doç. Dr. Belgin Elipek “T.Ü. Hidrobiyoloji Anabilim Dalı Tanıtımı, Çalışma Alanları ve Faaliyetleri”

30 Nisan 2014 Çarşamba

Prof. Dr. Selçuk Yurtsever “Köpük Böceği'nde Renklenme Varyasyonunun Populasyon Genetiği"

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Prof. Dr. Nihat Aktaç “Türkiye karıncalarının taksonomik ve zoocoğrafik yönden değerlendirilmesi”

7 Mayıs 2014 Çarşamba

Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe Trakya’nın Biyolojik Zenginlikleri tehdit altında “ Avrupa Kırmızı Orman Karıncaları ”

8 Mayıs 2014 Perşembe

Doç. Dr. Kadri Kıran, Dr. Volkan Aksoy, Dr. Celal Karaman “Bir Taksonomik Çalışmanın Öyküsü”

Bu içerik 18.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 699 kez okundu.