2017-2018 Doğa Eğitimi

Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 2017-2018 Eğitim yılı Doğa Eğitimini Gerçekleştirdi.

Biyoloji Bölümü ders müfredatında yer alan Doğa Eğitimi dersi kapsamında öğrenciler Derslerde gördükleri teorik bilgileri doğal ortamlarda pratiğe dökme imkanı bulmuşlardır.  Tatlısu, Deniz ve Orman ekosistemlerinin yer aldığı Edirne İli Keşan-Enez-İpsala ilçelerinde gerçekleştirilen eğitim, kendi alanlarında uzman öğretim elamanlarından    Prof.Dr. Murat YURTCAN, Prof.Dr. Hüseyin GÜHER, Öğretim Üyesi.Dr. Beytullah ÖZKAN,  Öğretim Üyesi.Dr. Mustafa KAYA,  Öğretim Üyesi.Dr. Necmettin GÜLER’in katılımlarıyla 24-30 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılmıştır.

7 gün süren eğitimde öğrenciler Tatlısu, Deniz, Orman ve Karasal ekosistemlerde yer alan canlıları ve bu canlılar arasındaki ilişkileri doğal ortamlarda incelerken, insan aktivitesi sonunda oluşan ya da oluşabilecek sorunların ekosistemler ve ekosistemlerde yaşayan canlılar üzerindeki etkilerini incelemişlerdir.

Bu içerik 25.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 309 kez okundu.