2017-2018 öğretim dönemi 4. Sınıf öğrencilerinin Bitirme çalışmaları sunumları gerçekleşti.

Biyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları bitirme çalışmaları dönem arkadaşları ve öğretim üyelerinin katılımı ile sözlü olarak ve poster olarak sunuldu. Poster sunumları Bölüm öğretim üyelerince değerlendirilerek en iyi üç çalışma seçildi. Bitirme çalışması yapan tüm öğrencilere başarı belgeleri verildi. Poster değerlendirmeleri sonucunda  danışmanlığını Doç. Dr. Volkan Aksoy’un yaptığı Erdi Yorgancı “Granivor karıncalarda tür içi saldırganlık; kötü komşu sevgili düşmana karşı” başlıklı çalışması ile 1.lik ödülü, Danışmanlığını Doç. Dr. Burhan Şen’in yaptığı Syhejla Miftari “Mikrofungus izolasyonunda kullanılan çeşitli besiyerlerinin örnekleme yöntemi ve zamanı açısından karşılaştırılması”konulu çalışması ile 2.lik ödülü ve Danışmanlığını Doç. Dr. Fulya Dilek Gökalp’in yaptığı Mihriban Abis 3. lük ödülü aldılar. Kendilerini ve danışmanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu içerik 11.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 416 kez okundu.