2024-2025 Eğitim öğretim yılı 1. Sınıf öğrencilerimiz ile Oryantasyon programı ve dönemin akademik kurul toplantısı yapıldı.

Biyoloji Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 12.00-12.30 arası Bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla oryantasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda  Biyoloji Bölüm Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Belgin Elipek Biyoloji Bölümünü tanıttı. Bölümüzün öğrenci kontenjanları, çift dal ve yan dal olanakları, Erasmus programları, zorunlu staj ve doğa eğitimi ile ilgili bilgiler verdi.

Oryantasyon programının ardından  başlayan akademik kurulda Bölümümüz Öğretim elemanlarına Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe FEDEK akreditasyon süreci ile ilgili bilgiler verdi.
Bu içerik 16.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 22 kez okundu.