Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulun’da Bilim Söyleşileri gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ve Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu işbirliği ile düzenlenen Prof. Dr. Çiler Kartal, Prof Dr. Belgin Elipek, Doç. Dr. Utku Güner, Doç. Dr. Burhan şen ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya ‘nı katılımları ile gerçekleştirilen Bilim Söyleşleri güzel anılarla sona erdi. Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen program saat 10.30’da başlayıp gün boyu devam etti. Programa Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay da katılım gösterdi. Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Bölüm Başkan yardımcısı ve Hidrobiyoloji Anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Belgin Elipek ‘’Küresel İklim Değişikliği ve Suyun Önemi’’, Botanik Anabilim dalı Başkanı Prof.Dr.Çiler Kartal ‘’Bitkilerin Renkli Dünyası’’, Hidrobiyoloji Anabilim dalından Doç.Dr.Utku Güner ‘‘’Bilim Nedir?’’, Genel biyoloji anabilim dalından Doç.Dr.Burhan ŞEN  ‘’Uzay ve Biz: Uluslararası Uzay İstasyonu’’ ve Zooloji Anabilim dalından Yrd.Doç.Dr.Mustafa KAYA ‘’Trakya’nın Önemli Kuş Alanları, Gala Gölü Milli Parkı, İğneada Longoz Milli Parkı’’ adlı konularla söyleşi gerçekleştirildi. Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri ve Tarım Lisesi öğrencileri Değerli Öğretim Üyelerimizin sunumlarını ilgi ile izlediler.
Bu içerik 10.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 496 kez okundu.