Biyoloji Bölümü Botanik ABD başkanı değerli hocamız Prof. Dr.Feruzan Dane emekli oldu.

Biyoloji Bölümü  profesörlerinden Prof. Dr. Feruzan DANE ‘nin emeklilik töreni 01 Aralık 2016 perşembe  günü saat 12:30'da Trakya Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü seminer salonunda Dekanımız Şevket Erol OKAN ve Dekan yardımcılarının katılımı ilegerçekleşti.  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe Biyoloji Bölümü adına bölümüze bu güne kadar olan katkılarından dolayı  sayın Hocamıza bir plaket takdim etti. Bölüm adına hediyelerini Bölüm Başkan yardımcımız. Prof Dr. Belgin Elipek ve Anabilim dalı adına plaketi  Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda tarafından verildi.   Emeklilik töreninin ardından Biyoloji Bölümünde bir kokteyl düzenlendi. Mesai arkadaşları , dostları ve öğrencileri  değerli hocamıza yeni hayatında mutluluklar dilediler. Hocamız ile ilgili anılarını paylaştılar.
Bu içerik 01.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1211 kez okundu.