Biyoloji Bölümü 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Yeni öğrencileri ile tanıştı.

26 Eylül 2018 Çarşamba saat 12.00 da Bölümümüz seminer salonunda oryantasyon programı kapsamında yeni öğrencilerimize Bölüm tanıtımı-kokteyli gerçekleştirildi. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe ‘nin açılış Biyoloji Bölümün tanıtımı,  5 yıllık FEDEK akreditasyonumuz, Erasmus Öğretim üyesi ve öğrenci hareketliliği, staj  ve doğa eğitimi, dersler ve sınavların işleyişi hakkındaki konuşmasından sonra, Fen Fakültesi Dekan yardımcımız Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan’ın Fen Fakültesi  hakkında verdiği bilgileri öğrencilerimiz ilgi ile izledi. Öğrenciler ile tek tek tanışıldı ve Bölümümüzü tercih sebepleri ve mezun oldukları liseler hakkında bilgi alındı. Öğrencilere Akademik danışmanları ve sistemin işleyişi hakkında bilgi verildi. Bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz kokteyl sırasında birbirlerini tanıma fırsatı buldu.

Bu içerik 26.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 409 kez okundu.