Biyoloji Bölümü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Yeni öğrencileri ile tanıştı.

26.09.2019 Perşembe saat 12:00’ de Bölümümüz seminer salonunda yeni öğrencilerimize yönelik bir oryantasyon programı için toplanıldı. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Yurtcan, Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erol Okan, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan ve Bölümümüzün öğretim elemanları katıldılar. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe “Verimli ve başarılı bir dönem geçirmeleri” dileği ile yeni dönemi açtı. Edirne’ nin bir üniversite kenti ve tarihi kent olması, aynı zamanda hoşgörülü ve yaşam kalitesi yüksek bir şehir olması ile üniversite öğrencilerine kucak açtığını ifade etti. Bölümün tanıtımını yaptı ve  derslerin işleyişi hakkında bilgiler verildi.  Prof.Dr. Çamlıtepe, Biyoloji Bölümünün Uluslararası tanınırlık amacı ile 5 yıllık akreditasyona sahip olduğunu belirterek  öğrencilere Akredite bir bölümün nitelikleri ve mezuniyet sonrası getirdiği avantajlar hakkında bilgi verdi. Öğrenci profilimiz ve Lisansüstü programlarımızı tanıttı. Erasmus öğrenci ve öğretim üyesi hareketlilik programları ve uluslararası ilişkiler biriminin çalışmalarından bahsetti. Üniversitemizin verdiği diploma eki sayesinde Diplomalarının tüm Avrupa ülkelerinde geçerli olduğu konusunda öğrencilerimize bilgiler verdi.

Prof.Dr. Çamlıtepe, ayrıca öğrencilerimize Biyoloji bölümündeki eğitimleri sırasında staj hakkında ve doğa eğitimi hakkında bilgiler verdi. Öğretim üyeleri ve öğrenciler kendilerini tanıttıktan sonra  öğrencilere akademik danışmanlık sistemi ile ilgili bilgi verildi.
Bu içerik 26.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 283 kez okundu.