Biyoloji Bölümü geleneksel Kariyer Günleri 3. Günü etkinlikleri

Her yıl Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen geleneksel Kariyer günleri toplantıları 3. gününde Doç. Dr. Burhan Şen’in moderatörlüğünde Biyoloji Bölümümüz mezunu konuklarımızla devam ediyor.27.Mayıs 2021 tarihinde Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen akademi ve eğitim alanında başarı öyküleri  temalı toplantımızda Mezunlarımızdan Tübitak MAM’ da uzman araştırıcı Fatih Karakaya, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Akademisyen Ecem Yıldırım, Biyoloji öğretmenleri Mete Arslan Konak, Aslıhan Dikmen,Esra Kızıltepe Kısakesen ve Oral Sayın deneyimlerini paylaştılar. Biyoloji Bölümü Öğretim elemanları olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimize başarılarını ve deneyimlerini  bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.
Bu içerik 27.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 251 kez okundu.