Biyoloji Bölümü geleneksel Kariyer Günleri devam ediyor

Her yıl Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen geleneksel Kariyer günleri toplantıları 2. gününde Doç. Dr. Burhan Şen’in moderatörlüğünde Biyoloji Bölümümüz mezunu konuklarımızla devam ediyor.26.Mayıs 2021 tarihinde Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen sağlık ve ilaç sektöründe girişimcilik ve başarı öyküleri teması ile devam etti. Toplantımızda Mezunlarımızdan Berko İlaç  ve Kimya San. A.Ş. Product Manager Burcu Bartan,Business Development Supervisior  Ayşegül Uzun Şahin Pharmative İlaç  Product Manager Mehmet Mert Akekmekçi  deneyimlerini paylaştılar. Biyoloji Bölümü Öğretim elemanları olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin başarılarını ve deneyimlerini dinlemek bizi bir kez daha gururlandırdı.
Bu içerik 28.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 249 kez okundu.