Biyoloji Bölümü kurucu profesörlerinden değerli hocamız Prof. Dr. Nihat AKTAÇ emekli oldu.

Biyoloji Bölümü kurucu profesörlerinden Prof. Dr. Nihat AKTAÇ'ın emeklilik töreni 09 Mayıs 2014 Cuma günü saat 12:30'da Trakya Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü seminer salonundagerçekleşti.  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe Biyoloji bölümü adına Bölümüzün kuruluş aşamasından bu güne kadar olan katkılarından dolayı Hocamıza bir plaket takdim etti. Emeklilik töreninin ardından Biyoloji Bölümünde bir kokteyl, ayrıca aynı akşam (09 Mayıs 2014 Cuma) saat 20:00'de Acar tesislerinde onuruna yemek  düzenlendi. Bu güzel yemekte mesai arkadaşları , dostları ve öğrencileri  değerli hocamızla ilgili anılarını paylaştılar.
Bu içerik 24.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1538 kez okundu.