Bölümümüz Tarafında Desteklenen Proje Konya'da yapılan IV. Ulusal Bilim KampındaTürkiye 2.si oldu.

Bölümüzün dış paydaşlarıyla yapmış olduğu projeler ve destekler artarak devam ediyor…

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek ve onları bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek amacıyla, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğinde, Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği, Meram Fen Lisesi Koordinatörlüğünde düzenlenen ve 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında Konya'da yapılan  IV. Ulusal Bilim Kampında; Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümün desteklediği  "Farklı Fungus Türlerinde Amilaz Aktivasyon Belirlenmesi Projesi” Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi alanında;  Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi  Türkiye 2.si oldu.

Bu içerik 04.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 235 kez okundu.