Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri Biyoteknoloji alanındaki Proje yarışmasına Biyoloji Bölümünün desteği ile hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen, 4. Ulusal Bilim Kampına katılan Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri Proje yarışmasına  Biyoloji Bölümünün desteği ile hazırlanıyor. 4. Ulusal Bilim Kampında  Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin (NEÜ) işbirliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğindeki kampta aldıkları eğitimle;   proje yarışmasına hazırladıkları  Biyoteknoloji projesi Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünce  desteklenmektedir.  Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri tarafından Ulusal Bilim Kampı kapsamında hazırladıkları Biyoteknoloji konulu bilim projesinin laboratuar çalışmalarınıı  Biyoloji Bölümü mikrobiyoloji laboratuvarında öğretim üyelerimizin bilimsel destekleri ile gerçekleştirmekteler.

Bu içerik 10.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 273 kez okundu.