Erasmus ders verme etkinliği

Bölümümüz öğretim üyelerinden Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe 2018 yılı Erasmus+Ders Verme Etkinliği kapsamında 11-13 Eylül 2018 tarihleri arasında Makedonya Tetova Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde ‘’ Biodiversity of Thrace Region with Special Reference to Stranja Mountains, Main Threats to Biodiversity and Statu of Zonal European Red Wood Ants Facing the Danger of Extinction’’ konularından oluşan 8 saatlik ders vermiştir.

Yine bölümümüz öğretim üyelerinden Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat YURTCAN 2018 yılı Erasmus+ Ders Verme Etkinliği kapsamında 11-13 Eylül 2018 tarihleri arasında Makedonya Tetova Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde ‘’An Importance of Biological Control: An overview, Biological Control Agents, Current Distribution of Biological Control Agents in Turkish Thrace Region Ichneumonidae Fauna of Edirne’’ konularından oluşan 8 saatlik ders vermiştir.
Bu içerik 11.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 362 kez okundu.