Prof Dr. Ali Demirsoy Trakya Üniversitesinde “Renklerin Dansı” ve “Küresel Isınma” konulu iki konferans verdi.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından 6-13 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen Bilimsel Etkinlikler ve Biyoloji Günleri kapsamında Hacettepe Üniversitesi Emekli Öğretim üyesi Sayın Prof Dr. Ali Demirsoy “Renklerin Dansı” ve Küresel Isınma” konulu konferansları 13 Mayıs 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi B salonunda gerçekleşti. ''Küresel Isınma'' ve ''Renklerin Dansı'' konferansları; doğa severler, sivil toplum kuruluşları, öğretim elemanları, yöneticiler ve öğrenciler tarafından  ilgi ile izlendi. Prof Dr. Ali Demirsoy konferans bitiminde soruları yanıtladı . Konferansta“Trakya’nın biyolojik zenginliklerini korumak bir vatan borcudur” mesajını verdi.
Bu içerik 13.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1056 kez okundu.