Son Sınıfların Bitirme projelerinin poster yarışması sona erdi.

11.5.2017 tarihinde Biyoloji Bölümü Son sınıf öğrencileri yaptıkları Bitirme Projelerini poster olarak sundular. Biyoloji Bölümü öğretim üyelerinden oluşan poster değerlendirme kurulunca değerlendirilen sunumlardan 3 çalışma ödüle değer bulundu. Doç. Dr. Volkan Aksoy danışmanlığında Sahza Turkovic “İnsanda Renk Tonu Ayrımı Hassasiyeti ve Etki Eden Faktörler: Deneysel Bir yaklaşım”, Doç. Dr. Utku Güner’ın danışmanlığında Buğra Çakır “Holografi Tekniğinin Biyolojik Materyaller Üzerindeki Kullanımı” ve Doç. Dr. Kadri Kıran’ın danışmanlığını yaptığı Kubilay Duymaz “Böcek anatomisi çalışmalarında radyoloji alternatifi, yeni bir görüntüleme” isimli çalışmalar ödüllerini aldılar. Birbirinden değerli çalışmalar için sevgili öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
Bu içerik 11.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 811 kez okundu.