Trakya Üniversitesi, Enez Kaymakamlığı ve Enez Belediyesi iş birliğinde “Enez Sempozyumu” düzenlendi.

Enez Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyuma bölümümüz Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Dr. Öğretim üyesi Mustafa Kaya ve Prof. Dr. Utku Güner katıldı.Prof. Dr. Utku Güner  sempozyuma “Enez İlçesi Doğa Eğitimi Potansiyeli” ve “Enez Kumsalları Deniz Suyu Mikrobiyal Kalitesi” başlıklı sunumları ile katılım gösterdi.İpsala Meslek Yüksekokulu Müdür Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda sempozyumda, iki gün boyunca, Enez’i her yönüyle elde alan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bulgulardan oluşan bildiriler paylaşılacağını Sempozyum sonunda ise Enez ilçesi için kaynak niteliği taşıyacak bir kitap ortaya çıkacağını ifade etti. Ülkemizdeki farklı üniversitelerden değerli akademisyenlerin katıldığı  ve Enez’i tüm yönleriyle ele alarak potansiyelini ortaya koymak adına düzenlenen Enez Sempozyumu’nda iki gün boyunca, 14 oturumda 64 katılımcı, 56 bildiri sundu.
Bu içerik 17.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 59 kez okundu.