Trakya Üniversitesi Çevresel sürdürülebilirlik dersinde sanayi ve eğitim dünyasını bir araya getirdi

Trakya Üniversitesi, öğrencilerle sanayideki uygulamaları bir araya getirerek, şirket yaklaşımları konusunda bilgi ve içerik sunmak amacıyla "BYL 522 Çevresel Sürdürülebilirlik" dersi kapsamında sunum ve soru cevap faaliyeti düzenledi. 6 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik, Liman Holding  ve Limak Çimento gelen katılımcıların  işbirliği içerisinde yapıldı.

Ders kapsamında, Limak Çimento'nun çevresel sürdürülebilirlik faaliyetleri ve hedefleri öğrencilere aktarıldı. Limak Çimento'nun bu alandaki taahhütlerinin yanı sıra, şirketin genç nesillere yönelik bilgilendirme ve işbirliği etkinliklerine katılımı vurgulandı.

Trakya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, sanayi ile eğitim dünyasını bir araya getirerek işbirliği ve bilgi paylaşımını teşvik etti.

Bu içerik 05.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 55 kez okundu.