TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Başvurumuz Onaylandı

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu ile  Trakya Üniversitesi Biyoloji Bölümün ile birlikte hazırladığı  2017-2018 TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısı kapsamında yapılan  ‘’Yıldız Kaşifleri Doğa Eğitimi’’ adlı proje onaylandı. Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Doç.Dr.Utku GÜNER’in proje yürütücüsü olduğu kadroda Prof.Dr. Murat YURTCAN, Yrd.Doç.Dr .Mustafa KAYA, Yrd.Doç.Dr .Necmettin GÜLER, Mustafa ELİBOL, Aslıhan DİKMEN, Rukiye DEMİR, Kahraman Burak SANCAK, Ali AY, Nevin ELİBOL, Ayşe KARAMAN, Yeliz SANCAK, Canan TİBER, Cansu DUMLU ve Elif GÜLLÜ yer alıyor. Hazırlanan projeye Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şubesi’de ayni olarak destek veriyor. Proje Kırklareli Dereköy doğa eğitim merkezinde 18 -22 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Proje detayları https://yildizkasifleri.wordpress.com/ adresinde.
Bu içerik 09.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 437 kez okundu.