TUTAGEM ‘de HAYVANSAL DOKULARDA IŞIK VE ELEKTRON MIKROSKOBU TAKİBİ KURSU gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAGEM) personelinin, eğitimi amacıyla, 21-31 Mart 2017 tarihleri arasında HAYVANSAL DOKULARDA IŞIK VE ELEKTRON MIKROSKOBU TAKİBİ KURSU gerçekleştirildi.

Biyoloji Bölümü, Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül ÇERKEYKAYABEKİR ve Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elvan BAKAR ile birlikte, Üniversitemiz Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜTAGEM) personelinin, eğitimi amacıyla, 21-31 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlemiş oldukları "HAYVANSAL DOKULARDA IŞIK VE ELEKTRON MIKROSKOBU TAKİBİ KURSU"nda eğitmen olarak görev almıştır.
Bu içerik 21.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 476 kez okundu.