Yürütücülüğünü Doç. Dr. Utku Güner’in üstlendiği “Lisans Öğrencilerine Yönelik Doğa & Sanat Eğitimi” Etkinlik Başvurusu Gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ev sahipliğinde, ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen, eğitim ve güzel sanatlar bölümü lisans öğrencilerine yönelik ‘’Doğa ve Sanat’’ konulu TÜBİTAK 2237-A bilimsel etkinlik eğitimi için başvuru gerçekleştirildi.


Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Utku GÜNER’in yürütücü olduğu etkinliğin amacı, fen, güzel sanatlar ve eğitim alanı lisans öğrencilerine bilim-sanat ilişkisi hakkında bilgi verme, bu alanda proje önerisi hazırlama ve yürütme için gerekli destek ve eğitimin verilmesi olarak belirlendi.TÜBİTAK 2237-A kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliğin düzenleme kurulunda Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinden Doç.Dr.Lütfü KAPLANOĞLU ve Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Doç.Dr.İsmail TETİKÇİ yer alıyor.Projenin hedef kitlesi ise Türkiye’deki devlet veya vakıf üniversitelerin birisinde Eğitim, Güzel Sanatlar veya Fen Fakültelerinin herhangi birinde öğrenim gören lisans öğrencileri olarak belirlendi.Trakya  Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Düzce Üniversitesinden 10  uzmanın eğitimci olarak katılacağı programın onaylanması durumunda etkinlik çevrimiçi olarak 6- 11 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Projenin detayları https://sanatdoga.wordpress.com/ adresinde yer alıyor.

Ek Resimler
Bu içerik 19.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 334 kez okundu.